over mij

Hey hallo! Wat fijn dat je mijn website gevonden hebt. Welkom!

Ik zal mij voorstellen: mijn naam is Claudia Helmons, getrouwd met Patrick en moeder van een boy van 13 en een girl van 8 en het gezicht achter deze kaarten.

Waarom ik deze webshop ben gestart, zal ik je vertellen. In september 2013 ontdekte ik zelf een knobbel in mijn rechterborst. Het bleek borstkanker. De wereld van mij en mijn gezin stortte in. Na de amputatie van mijn borst, kreeg ik preventief zes chemobehandelingen. Voor, tijdens en na mijn behandelingen ontving ik veel kaarten van familie, vrienden en kennissen. Super lief en fijn dat iemand aan me dacht. Maar met ‘beterschaps’- kaarten voelde ik mij niet begrepen. Wie zegt dat ik beter word?? Familie, vrienden en kennissen weten gewoonweg niet wat ze moeten zeggen.  Of, erger, lieten niets van zich horen. Het is natuurlijk ook heel moeilijk om het juiste te zeggen tegen iemand die kanker heeft, want niemand anders voelt de angst en onzekerheid die deze ziekte met zich meebrengt.

Met mij gaat het op dit moment heel goed. Zo goed dat ik heb besloten om zélf kaarten te ontwerpen. Kaarten met lef en soms een vette knipoog die het ijs breekt bij (kanker)patienten. Want vloeken mag toch ook weleens een keer?

Ken jij iemand die door een moeilijke tijd gaat? Laat weten dat je aan hem of haar denkt. Ik hoop dat je in mijn webshop het juiste kaartje voor de juiste persoon vindt! Vanuit huis pak ik met liefde jouw bestelling in en zet deze klaar om te verzenden.

Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om mij te mailen.

Liefs, Claudia Helmons